Astar security

    Кожне приміщення перед введенням в експлуатацію перевіряє комісія, оцінює його безпеку, в тому числі і систему протипожежної безпеки. Компанія Astar Security розробляє проекти системи протипожежної безпеки.
    При проектуванні систем протипожежної безпеки ми чітко оцінюємо специфіку приміщення, в тому числі його горючість, шляхи евакуації відвідувачів і персоналу та інші чинники, заради створення ідеального плану захисту від вогню. Наші проекти систем протипожежної безпеки відповідають на 100% всім нормам безпеки і законам України, що дозволяє не тільки пройти інспекцію, а й забезпечити безпеку всім відвідувачам і персоналу. Замовляючи проектування систем протипожежної безпеки ви отримуєте повноцінний продукт, який захистить ваш бізнес.
     Основними факторам вашої безпеки – є потенційні шляхи відходу, вентиляції шляхи, системи автоматичного екстреного тушіння пожежі, встановлення якісного обладнання в доступних місцях, а також якісній інструктаж персоналу та відповідальних за безпеку. Для замовлення послуги, чи уточнення деталей зв’яжіться з нашими менеджерами та отримайте інформацію протягом 24 годин.

зв'язатися з нами