Astar security

Забезпечення безпеки та збереження майна – питання, яке турбує багатьох власників будинків та котеджів. Приватні будинки досить часто стає метою зловмисників, щоб уникнути крадіжок та незаконного проникнення слід дуже ретельно підходити до організації охорони.

В даному випадку краще скористатися послугами професійних охоронних агентств, оскільки вони мають необхідний досвід та кваліфікацію для забезпечення комплексної безпеки об’єкта.

Спеціалізовані компанії мають у своєму розпорядженні необхідні ліцензії і готові запропонувати фізичну охорону об’єктів будь-якої складності. Охоронні агенції мають широкий вибір технічних засобів контролю та захисту від незаконного проникнення на територію ділянки та будівлі. Взаємодія з професійними компаніями набагато зручніша, ніж із приватними особами, компанії готові запропонувати гнучкі системи знижок та оплати послуг.

В даний час виділяють кілька варіантів організації охорони будинків та котеджів, ефективно використання комбінації кількох варіантів охорони. Вибір конкретного методу залежить від особливостей будівлі, зміни ділянки, території, наявності сусідів.

Забезпечення безпеки ділянки починається з правильної організації ділянки та надійності будови: наявність міцного паркану, якісних вікон та дверей.

Найпростіший варіант організації безпеки – це фізична охорона, тобто наявність професійних охоронців на ділянці. Якщо необхідно забезпечити охорону дачної ділянки, яка значний час простоює без господарів, підійде варіант із сторожем. У разі охорони приватного житлового будинку слід розглянути варіант залучення охоронця з навченим собакою, так буде забезпечено охорону периметра ділянки та захист від незаконного проникнення до будинку.

В даний час широкого застосування отримали технічні засоби контролю:

1. Пультова охорона, принцип роботи якої полягає у передачі сигналу у разі спрацьовування датчиків проникнення в будову на пульт управління, після чого на місце виїжджає група швидкого реагування. Власник будинку може керувати такою системою самостійно за допомогою смартфона чи комп’ютера.

2. GSM-сигналізація створює звукові та світлові ефекти у разі спрацювання датчиків, що допомагає виявити та перешкодити злочинцеві на ділянці та передати сигнал на пульт охорони або власнику будинку.

3. Кнопка тривоги монтується в приміщенні, як правило, поряд з дверима, на кухні або в кімнаті охорони. При натисканні на кнопку сигнал надходить на пульт управління і група реагування виїжджає на об’єкт. Цей варіант є ефективним лише у випадку постійної присутності на об’єкті власника або охоронця.

4. Система відеоспостереження швидше допомагає знайти зловмисників, а не запобігти злочину, оскільки дуже складно забезпечити постійний моніторинг камер.

Найкращого результату можна досягти у разі поєднання кількох варіантів організації охорони ділянки та будови, наприклад, поєднання фізичної охорони та системи відеоспостереження або пультова охорона та GSM сигналізація. У будь-якому випадку питання безпеки слід довірити професійним охоронним агентствам, які зможуть підібрати оптимальний варіант.

зв'язатися з нами