Astar security

Поки існує злочинність – охорона свого житла й того, що в ньому знаходиться є нагальною потребою. Основна, законослухняна частина суспільства бажає  жити у спокої, а для того, щоб убезпечити себе, житло і нажите добро від злодіїв і інших недоброзичливців допоможе звернення в нашу  охоронну компанію. AS – це якісна охорона приватних будинків та котеджів!

 Переваги послуг нашого охоронного агентства це:

 Штат агентства з охорони складається із спеціалістів, що мають технічну освіту й значний досвід правоохоронної чи військової діяльності, тому для якісного виконання своїх завдань вони докладуть максимум зусиль.  Довіряючи їм охорону своєї нерухомості, можна бути спокійним за майно.  Наша охоронна компанія розробить систему безпеки з узгодженням усіх ваших потреб та побажань. 

 Зазвичай, комплекс охоронних заходів включає:

 – відеоогляд по периметру;

 – сигналізація;

 – автоматичне освітлення території.

 Враховуються особливості будівель і рельєф місцевості. Тому, фахівці нашої компанії визначать місця оптимального розташування відеокамер та датчиків руху (за потреби).  Безпосередньо в приватному будинку чи котеджі рекомендується встановлення пультової охорони.  Пристрій сповістить про випадок несанкціонованого проникнення, в тому числі форс-мажорних обставин: пожежа, витік газу.

 При надходженні сигналу з об’єкта група співробітників охорони негайно прибуде на місце події до повного з’ясування обставин.

 Варіанти охорони приватних будинків і котеджів:

 Заходи з охорони приватного будинку чи котеджу можна прийняти самостійно.  Деякі вважають, що зведення високого паркану і наявність у дворі великої собаки – досить для забезпечення безпеки і збереження конфіденційночті особистого життя. 

 Ті, хто готові незначно витратитися з особистого бюджету, встановлюють кілька камер і додатково датчики, що реагують на рух.  WI-FI камери передають картину з місць установки на центральний монітор.  Зараз практикується зведення котеджних селищ таким чином, щоб в них вела єдина дорога.  На в’їзді в селище влаштовується стаціонарний охоронний пункт.

 Для забезпечення максимальної безпеки слід вдатися до послуг позавідомчої охорони.  Зазвичай цей спосіб вибирає найбільш забезпечена частина суспільства.  Можливі збитки від незаконного вторгнення може набагато перевищити вартість залучення співробітників нашої компанії.  Приватне охоронне підприємство може працювати за кількома видами послуг.  За погодженням з клієнтом агентство зробить монтаж системи сигналізації та інших охоронних елементів.

зв'язатися з нами