Astar security

Якщо порівняти роботу приватної пожежної охорони і з державною, то приватна пожежна охорона для замовника виходить на багато дешевше. Замовнику простіше з нами працювати. У приватній пожежної охорони гнучкіші розцінки.

Приватна пожежна охорона є більш мобільною порівняно з федеральною службою. Підрозділу приватної пожежної охорони не потрібен великий штат. Ми можемо запропонувати різні варіанти співпраці. В місці проживання знаходиться тільки бойовий підрозділ, а контролери розміщуються в офісі. Державна служба, приймаючи на обслуговування об’єкт, відразу ж вводить великий штат та окремі одиниці – начальника підрозділу, його заступника та ін. Ми ж можемо використовувати суміщення посад.

Звісно ми все одно долучаємо державну пожежну охорону тому, що вони мають величезний плюс –  наявність гарнізону та додаткової техніки. Наприклад, в разі виникнення пожежі підвищеної складності на об’єкті наш підрозділ об’єктивно не впорається, маючи в розпорядженні 5 осіб та 2 одиниці техніки, які прописані за договором з замовником. При такій нештатній ситуації до нас на об’єкт приїжджає державна пожежна служба (і все робить вже вона – це безкоштовно за законом). Будь-яка посадова особа з державної пожежної охорони, прибувши на пожежу, бере на себе керівництво, а ми вже надаємо додаткову підтримку, проводимо первинну розвідку і т.д. Але про будь-яку не штатну ситуацію ми в обов’язковому порядку інформуємо  і замовника, незалежно від залучення додаткових коштів для її ліквідації.

Що тут важливо – навіть якщо у замовника немає договору з державною службою, її підрозділи все одно приїдуть на об’єкт при виникненні пожежі. Але ми як приватна пожежна охорона зобов’язані зробити все можливе аби запобігти пожежі чи підпалу. Та несемо відповідальність за якісне виконання своєї роботи.  

зв'язатися з нами