Astar security

Всі люди хочуть захистити власну квартиру й майно в ньому. Тож ми пропонуємо Вам одну з найкращих та найвигідніших для вас послуг: пультова охорона в Києві від astar-security,com,ua.  

 Ознаки професійності нашого охоронного агенства:

 – великий перелік різноманітних послуг;

 – висока кваліфікація фахівців;

 – оперативний виїзд групи швидкого реагування;

 – високий рівень сервісу;

 – можливість установки цілодобової охорони об’єкта;

 – наявність і спеціальних засобів захисту.

 У штаті нашого охоронного агентства працюють фізично підготовлені співробітники, що мають досвід служби у військових чи правоохоронних структурах, та регулярно тренуються й проходять навчання.

 Перед укладанням договору в якому вказується перелік планових робіт, їх вартість та терміни виконання – наші спеціалісти проводят повний аудит об’єкту. В ньому також вказується службові задачі та зони відповідальності співробітників. 

 Найефективнішим і продуктивним способом вважається пультова охорона. Вона являє собою комплекс заходів, спрямованих на захист житла від несанкціонованого проникнення, пожежі та інших надзвичайних обставин.

 Основною перевагою пультової охорони є відсутність необхідності знаходження на об’єкті охоронців.  При цьому вона передбачає наявність системи охоронної сигналізації. В основу системи входять датчики, які оперативно реагують на різні подразники.  Сигнал оповіщення передається на пульт з черговим співробітником.  Після цього протягом 5-10 хвилин на об’єкт прибуває група екіпірованих співробітників.  По прибуттю на місце події наші співробітники затримують злочинців, передають їх в поліцію.

 Пультову охорону відносяться до сучасних видів обладнання.  Правильно встановлена сигналізація дозволяє вчасно запобігти злочину і захистити вас та ваших рідних. 

 У штаті нашої компанії працюють фахівці відповідного профілю.  Вони грамотно спроектують розташування охоронних систем відповідно до конфігурації квартири, запропонують найбільш ефективне обладнання, й виконають безпосередньо сам монтаж.

 Пультова охорона працює цілодобово без свят і вихідних.  Вам не варто турбуватися про безпеку, бо вона гарантована професіоналами від AS.

зв'язатися з нами