Astar security

Будівельні майданчики часто стають доволі легкою наживою для любителів “легкого заробітку”. Будівельний майданчик по своїй суті є – великою відкритою площадкою, на якій відносно легко залишатися непоміченим в денний час, та відносно можливо пробратися в нічний.

Основною причиною є наявність великої кількості будівельного інструменту, а також інших цінностей, на які часто звертають увагу потенційні злодії. Як захистити свій бізнес вже сьогодні? Охорона будівельних майданчиків в Києві є доволі специфічною й її організація має свої особливості та складності. 

Тож, для охорони будівельних майданчиків часто залучають сторонні компанії, що можуть оцінити всю складність проекту та розробити якісну систему контролю, що може включати в себе пункти пропуску, відеонагляд, чергування піших патрулів та багато іншого. 

Складності забезпечення охорони на будівництві

Масштаби будівництва часто настільки великі, що кількість учасників (підрядників), що приймають участь у виконанні тих, чи інших завдань незліченна, крім того постійна зміна профільних спеціалістів (монолітчики, каменярі, електрики, сантехники та ін.) – зумовлюють величезну кількість змінного персоналу, що відразу значно підвищує ризики зникнення цінностей. Тож, розробляючи охорону будівельного майданчику першочергово ми звертаємо увагу на:

  1. Облаштування контрольно-пропускного пункту
  2. Виявлення місць з яких на територію будівництва можуть проникати сторонні особи, та взяття їх на цілодобовий контроль
  3. Нагляд за матеріалами та технічним обладнанням
  4. Цілодобове патрулювання об’єкта будівництва

     

На жаль, підрядники доволі часто в погоні за “швидкими грошима” – роблять все, для того, щоб система відеонагляду вийшла з ладу в перші ж дні їх участі в проектах. Все це підноситься як випадковість або ж випадковість, але на жаль 90% з них не зацікавлені в цьому. Тож, саме піші патрулі охоронців стають реальною проблемою для тих, хто бажає “підживитися” майном будівельної компанії чи ін. підрядників. 

Власний підхід до охорони будівельних майданчиків від AS

Чому краще за все обирати для забезпечення охорони будівельних майданчиків місцеву компанію? Місцева компанія може організувати цілодобову, якісну охорону меншими силами, при цьому при необхідності група швидкого реагування прибуде на місце виконання охорони протягом декількох декількох хвилин та значно посилить вже наявну бригаду охорони. По-друге місцеві охоронці значно краще орієнтуються на місці, й знають потенційні зони ризику, та потенційних “злодіїв”, тож безпека вашого будівництва моментально отримує значно більшу підтримку.

Замовляйте охорону у нас, та отримайте персональні умови вже сьогодні!

зв'язатися з нами