Astar security

Пандемія Covid-19 внесла свої корективи в багато сфер нашого життя в тому числі й в забезпечення безпеки як фізичної так й епідеміологічної. Тож, замовляючи охорону в нашій компанії – ви отримаєте справжніх спеціалістів, що адаптовані до роботи в нових реаліях. 

Особливості охорони офісних та бізнес центрів:

  1. Присутність “годин пік”, під час яких постійний рух людей дещо більший. Зазвичай це відбувається зранку та вечором. Коли працівники приходять та уходять на работу.
  2. Організація пропускної системи, для того, щоб в офісні приміщення проходили лише співробітники, та запрошені ними особи.
  3. Збереження соціальної дистанції, перевірка температури осіб, що проходять в приміщення, та інші потенційні складнощі.

     

Тож, наша компанія рекомендує:

облаштовувати автоматичні пункти пропуску (по спеціальних магнітних картках), для постійних працівників цього центру. Розбити площі на квадрати та встановити відеонагляд з центром спостереження, протипожежні сигналізації, сигнальні “тривожні” кнопки як на пунктах охорони так і в окремих приміщеннях. Для отримання спеціалізованої пропозиції по послузі охорона офісного чи бізнес центру – зв’яжіться з нашими спеціалістами, та зробіть замовлення на аудит приміщення, що дозволить нам сформувати для вас персоналізовану пропозицію.

Охорона офісів в Києві:

Охорона окремого офісу – це трошки інший формат, як за своїм масштабом так і за засобами, які ми рекомендуємо використовувати для якісного захисту. Першим ділом ми маємо зробити аудит приміщення, розробити план та засоби які варто використовувати для захисту. 

Тож, стандартними засобами охорони офісу є відеонагляд (можливо прихований), встановлення датчиків руху/сигналізації для роботи в нічну годину, тривожних кнопок та протипожежної сигналізації. В 95% цього вистачає, для забезпечення безпеки. 

Для отримання персаналізованої пропозиції зв’яжіться з нашими спеціалістами якомога швидше. 

Де можна замовити послугу охорона офісу в Києві?

Наша компанія працює по м. Києву та найближчих містах. Так, замовити охорону офісного чи бізнес центру в м. Києві можна на Дарниці, Дарницькому районі, Троєщині, Деснянському районі, Лісовому масиві, ДВРЗ, ВДНХ, Голосіївському, Дніпровському, Оболонському, Печерському, Подільському, Святошинському, Солом’янському та Шевченківському районі, а також на Березняках, Позняках, Осокорках, Харківському, Голосієві, Куренівці, Нивках, Петрівці та ін.районах й мікрорайонах міста. 

зв'язатися з нами