Astar security

Індивідуальний підхід для кожного объекту.

 Кожен будинок, офіс або підприємство має свої унікальні особливості – планування та інфраструктури, тому перед монтажем відеокамер наш фахівець виїжджає на місце для визначення оптимальної системи відеоспостереження. Встановлення камер відеоспостереження проводиться тільки після дослідження місцевості. По Києву ця послуга надається безкоштовно! Ми рекомендуємо оптимальний набір елементів системи, виходячи з цілей і завдань, поставлених замовником. Монтаж відеоспостереження – процес, підігнаний під індивідуальні вимоги замовника. – навчання і консультації. 

Монтаж та організація систем відеоспостереження.

Монтаж камер відеоспостереження не обмежує наші послуги. Ми піклуємося про кожного замовника, тож не просто здійснюємо професійну установку систем відеоспостереження, а й проводимо відеоспостереження силами наших спеціалістів. За бажанням, ми также можемо провести  навчання технічного персоналу по роботі з устаткуванням. 

Наші ціни на відеоспостереження в Києві нижче, ніж у конкурентів, тому, що ми здійснюємо роботи комплексно. Встановлення відеокамер обійдеться вам дешевше, якщо ви замовляєте всі супутні товари в одному місці. Ми самостійно здійснюємо сервісне обслуговування встановлених нами систем.

зв'язатися з нами