Astar security

Автосалон, як би дивно це не було – є об’єктом підвищеної небезпеки. Що може піти не так? Та майже все, від невдалого розвантаження авто, чи невдалого тест драйву – до спроби викрадення транспортного засобу чи й навіть пограбуванню всього салону. Тож, відповідь на запитання, для чого потрібна охорона автосалонів – вже зрозуміла.

Чи можемо ми організувати охорону? 

Так, наша компанія має всі технічні, технологічні та професійні можливості для здійснення якісної охорони вашого салону. Працюючи з нами, ви можете як замовити постійну охорону, так й розробку плану охорони, встановлення всіх необхідних засобів для контролю периметру.

Що входить в охорону автосалону?

Автосалон, це місце концентрації коштовних речей (автомобілів), тож ми рекомендуємо не економити на вашій безпеці, тож бажано встановити:

  • відеокамери (з серверним пунктом, на який буде йти трансляція з камер + збереження відзнятих матеріалів).
  • датчики руху, з автоматичним включенням світла у вечірній або нічний час
  • тривожну кнопку та сигналізацію (тривожна кнопка в робочій час, сигналізація в неробочий час)
  • протипожежна сигналізація, тощо

Всі ці засоби збільшують вірогідність того, що зловмисники не стануть так ризикувати, а ви зможете отримати компенсацію від страхової компанії у разі виникнення якихось проблем.

Наші співробітники, в залежності від типу договору та завдання від замовника можуть знаходитися на об’єкті як 24/7, так і прибувати за викликом від тривожної кнопки або ж спрацювання сигналізації.

зв'язатися з нами