Astar security

Будь-який комерційний об’єкт є предметом власності.  Сучасна дійсність диктує умови безпечної експлуатації об’єкта, будь це промислове підприємство або приватна територія.  Першочергові завдання з охорони складають:

 – контроль доступу на територію;

 – охорона матеріальних цінностей;

 – виключення ймовірності злочинних дій.

 Ефективність охорони об’єктів власності складається з забезпеченості технічним оснащенням і злагодженої роботи охоронного персоналу.  Кожен варіант охорони передбачає свій віковий ценз і досвід роботи в охоронних структурах.  Охоронці повинні володіти відмінним здоров’ям і навичками поводження з технічними засобами (комп’ютер, відеоспостереження, засоби комунікації).  В окремих випадках обов’язково вміння користуватися зброєю і спецзасобами.

 До завдань охорони входить затримання осіб, які проникли без санкції на об’єкт, що охороняється.  Діяльність охоронної структури регламентується двостороннім договором між наймачем і охоронною організацією.  У договорі можуть обумовлюватися додаткові завдання щодо забезпечення безпеки на об’єкті, що охороняється.

 Різновиди охорони:

 Штатна охорона на підприємстві найчастіше представлена на вахті.  Відповідальні завдання покладаються на професіоналів, які за формою організації бувають державні та приватні.

 У статусі державних організацій діють підрозділи відомчої та позавідомчої охорони, рідше поліція і НацГвардія.  Приватні охоронні відомства діють на підставі державної ліцензії.

 Охоронна комерційних об’єктів повинна забезпечити повний контроль в цілодобовому режимі.  З цією метою охорона ведеться такими засобами:

 – моніторинг прилеглої території за допомогою відеоспостереження;

 – контроль зі стаціонарних постів;

 – патрулювання внутрішньої території.

 Для несення вартової служби допускається використання службових собак.

 Плюси приватних охоронних організацій

 Покладених функцій охорони в зону відповідальності знімає з підприємства кадрове питання власної охорони.  Приватна охоронна організація звалює на себе матеріальну відповідальність за доручену майно.

 Фахівці проходять спеціальну профпідготовку.  Для підвищення боєготовності персоналу проводить заходи:

 – фізичні, теоретичні та психологічні тренінги;

 – перевірка дій в будь-яких ситуаціях;

 – контроль профпридатності кожного співробітника.

 Охоронне агентство монтує необхідне обладнання у відповідності з конкретними умовами або інтегрується під готівку технічні засоби.  Комплекс охоронних заходів та надає гарантію повноцінного захисту бізнесу від стороннього зазіхання.

зв'язатися з нами