Astar security

Для бізнесу важливо мати захист від внутрішніх та зовнішніх загроз. З метою безпеки на об’єкті організується охорона. Реальність диктує потребу в збереженні матеріальних цінностей на об’єктах, тож ми пропонуємо організувати охорону для:

-промислових підприємств,
-складських приміщень,
– закладів торгівлі,
-представництв компаній
– та ін.

Об’єктивний аналіз виявить уразливості у системі безпеки, можливі ризики. Залежно від виду поставлених завдань цінності виробляється охоронна концепція. Комплекс заходів включає організаційні, матеріальні, технічні рішення. Вибрана стратегія визначає спосіб охорони та порядок її реалізації.

Як додаткова охорона на об’єкті задіяна власна служба безпеки та служба контролю. Охоронна комбінація покликана не допустити несанкціоноване проникнення на об’єкт сторонніх осіб та спроби розкрадання майна.

Види та типи охорони

Охоронні структури поділені на 2 табори. До першого входять організації, що діють від імені держави: поліція, позавідомча охорона та інші підрозділи. Інші види охорони знаходяться у сфері приватного бізнесу. Але для проведення охоронної діяльності їм потрібна державна ліцензія.

Насамперед контролюється зона входу. Для цього він зазвичай обладнується стаціонарний пункт спостереження. КПП буває відкритим та закритим, внутрішнім та зовнішнім.

Наявність відеоспостереження дозволяє контролювати ситуацію на об’єкті безпосередньо з монітора комп’ютера. Обладнається стаціонарний пункт, де моніториться інформація під час надходження з усіх відеокамер. За потреби організується рухомий пункт шляхом пішого патрулювання території. Для посилення охоронного режиму може залучатись кінологічна служба з виходом на маршрут разом із сторожовими собаками. При значній протяжності ділянки, що охороняється, є сенс використовувати вело-, мото-, автотранспорт. У разі появи на об’єкті зловмисних порушень на місце оперативно споряджається група швидкого реагування.
Плюси приватних охоронних підприємств. 

У штат співробітників AS набирають чоловіків міцної статури з успішним досвідом роботи в органах охорони безпеки або ж військової служби. Інші показники здоров’я фізичних даних перевіряються регулярним медичним оглядом. Для тих, хто вступає на службу, у AS вітається впевнено поводження з оргтехнікою, технічними засобами а також досягненяннями у спорті (бокс, карате та ін. бойові види спорту). У встановлені терміни проводяться інструктажі з дій у разі позаштатних ситуацій.

Віковий ценз існує для категорії до 50 років. Для виконання завдань особливої відповідальності та припускають застосування зброї залучаються співробітники віком до 40 років.

Відносини між адміністрацією об’єкта та охоронною компанією визначаються договором. Ключові моменти угоди:
-адаптація під робочий режим установи,
-охоронна діяльність строго в межах посадової інструкції,
– Нерозголошення комерційних секретів.

Варто довірити послуги безпеки людям, котрим охоронна діяльність є професією.

зв'язатися з нами